Ervaringen

Onlangs ben ik in contact gekomen bij Ralph als coach. Ik zat in een impasse op mijn werk, had het risico “een grijze muis” te worden en zich niet meer nuttig te voelen. Door mijn gesprekken met Ralph zijn mijn ogen geopend en heb ik geleerd meer voor mezelf op te komen en meer aan mijn eigen welbevinden te denken. Hij is eerlijk en soms confronterend, maar zorgt door deze aanpak er wel voor dat je jezelf beter leert kennen en kun je beter acteren om uit de impasse te komen. Ik heb in iedere geval de eerste stappen gezet................

TonBen je op zoek naar een coach?

Een coach die je altijd duidelijk zal zeggen wat hij ervan vindt? Die je een schop onder je kont geeft als dat nodig is maar ook altijd zal laten blijken dat hij er VOOR jou is dan is Ralph misschien wel dé coach voor jou. Hij heeft mij altijd aan het denken gezet en het gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor stond. Hij denkt met je mee en schijnt soms net even zijn licht op jouw verhaal waardoor je het opeens vanaf een hele andere kant kunt bekijken. Ik zie Ralph als een beste vriend die altijd een luisterend oor biedt en je net dat duwtje in de rug weet te geven op het moment dat die zo hard nodig is. 

Steef

Voordat Ralph zijn opleiding als coach had afgerond heeft hij collega’s bij de veiligheidsregio al laten zien dat coaching in zijn bloed zat. Gesprekken met Ralph zijn haarscherp en zetten je aan het denken over je eigen ik. Dat levert verrassende inzichten op die het mogelijk maken om dingen anders te zien en hiernaar te handelen.

Monique S.
Image
Image