Over Ralph

Image

Ralph van de Voorde (1971) persoonlijk ontwikkelcoach

Als ervaringsdeskundige weet ik maar al te goed hoe het is om onbewust vast te lopen in allerlei zelfvernietigende patronen, overtuigingen en blokkades.

Vroeger dacht ik dat ik moest voldoen aan verwachtingen van anderen zonder te checken of dit wel juist was. Gevoelsmatig was ik nooit goed genoeg, was het mij vaak te veel en was mijn energie al op voordat de dag goed en wel begonnen was. Toch ging ik maar door zonder mij af te vragen waarom doe ik wat ik doe. Depressies en ingrijpende gebeurtenissen hebben mij gebracht waar ik nu sta.

Inzichten en kennis zijn ontstaan uit een intensieve weg aan ervaringen en opleidingen die ik mij door de jaren eigen gemaakt heb.

Hieruit is mijn missie ontstaan om jou te begeleiden naar meer vertrouwen en moed om jezelf (weer) in je kracht te zetten.

Mijn kracht is om je inzichten te geven in je eigen blokkades en vandaaruit je zelfvernietigende patronen en overtuigingen te doorbreken zodat jij op de juiste plek staat.

Alleen dan sta je in verbinding met jezelf en kun je je eigen verantwoordelijkheid nemen waardoor jij in je kracht komt. Hierdoor creëer je:

  • Rust in je hoofd en lijf
  • Ruimte in je hoofd en lijf
  • Overzicht in je hoofd en lijf

Dit betekent niet dat we door voor jouw negatieve levensgebeurtenissen links laten liggen en ze er niet laten zijn. Ik vind dat je deze er juist bij moet betrekken om uiteindelijk op de juiste plek te komen en verder te kunnen groeien.

En hoewel het misschien niet altijd even gemakkelijk is, gaan we het ook zeker over gevoel hebben.

Jij bent veerkrachtiger dan je denkt. Ik ga je prikkelen en motiveren om je probleem aan te pakken en om structuur aan te brengen.

Soms kan ik direct en confronterend zijn, maar weet dan dat ik je uitdaag om te reageren of om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.

Mocht ik je geprikkeld hebben om met mij aan de slag te gaan, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een intake en voel gewoon zelf of ik voor jou de juiste persoon ben die jou kan laten groeien.