Werkwijze & Tarieven

Image

Wat kan je van mij verwachten?

Ik begeleid je naar meer bewustzijn en geef je inzichten in dat deel van je leven wat je tot nu toe niet in je eentje kon oplossen. Samen gaan we aan de slag waarbij we de realiteit zeker niet uit het oog verliezen.

Ik confronteer je daarbij met wat ik zie, waarbij mijn standpunt is: duidelijk is niet onaardig. Ik luister scherp naar wat je zegt en ik geef je terug wat ik voel, zonder zweverig te worden. Wat zeker niet wil zeggen dat we het niet over het gevoel gaan hebben.

Ik werk niet met één of ander stappenplan of vanuit een vaststaand protocol. Maar gewoon met vertrouwen van mens tot mens, zonder trucjes toe te passen. Ik kijk wat er op dat moment nodig is voor jou!

Image

Wat levert mijn coaching jou op?

Je bent bij mij omdat je:

  • Concrete stappen wil nemen
  • Vooruit wil
  • Het gezeik en je eigen sabotagetrucjes zat bent

Als jij bereid bent om op een doortastende en confronterende wijze, waarbij ook de humor niet ontbreekt, in gang gezet wil worden, zal het je opleveren dat je meer:

  • Rust in je hoofd en lijf ervaart
  • Ruimte in je hoofd en lijf ervaart
  • Overzicht in je hoofd en lijf ervaart 

Om vandaaruit met vertrouwen, moed en kracht jouw weg te vervolgen naar minder onzin, meer fun, meer liefde en vrijheid. Jij kunt groeien als mens! 

Mocht je nog vragen of twijfels hebben of GewoonRalphCoaching iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

Wat kost jouw coachingstraject?

Na het intakegesprek bepalen we samen jouw traject. Het tarief per sessie van 75 minuten is € 80,00 (incl. btw). Tarieven voor zakelijke workshops en trainingen zijn op aanvraag. De ervaring leert dat met 4 tot 6 sessies helder is waar het in de kern om gaat en hoe je verder kunt.  

Als Gewoonralphcoaching vind ik het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van coaching. Daarom streef ik er naar om ook aan mensen die minder te besteden hebben een coachingstraject aan te bieden tegen een aangepast tarief. In dit geval dien je aantoonbare bewijsstukken aan te leveren. Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen over wat ik hierin voor jou kan betekenen.

In onderstaand overzicht geef ik je nog een aantal suggesties voor vergoedingen van coaching waar je misschien voor in aanmerking komt: 

Vergoeding door je werkgever

Steeds meer werkgevers verstrekken een individueel keuzebudget aan medewerkers voor persoonlijke ontwikkeling of opleiding. Vaak kun je dit budget naar eigen inzicht inzetten en bestaat er ook een mogelijkheid om bij ziekte en dreigende uitval (bijv. overbelasting of burn-out) in samenspraak met de werkgever een coachingstraject te volgen wat vergoed wordt. Overleg met jouw werkgever naar deze mogelijkheden. 

Vergoeding door de belastingdienst

Wanneer coaching tot doel heeft het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht op functioneren van je huidige werk, kun je deze kosten aftrekken als scholingskosten bij de belastingdienst. Let op! deze aftrekpost komt in 2020 te vervallen. Check altijd eerst de voorwaarden van de belastingdienst in hoeverre deze regeling voor jou van toepassing is.

Vergoeding via PGB (persoonsgebonden budget)

Beschik je over een PGB? Dan is het goed mogelijk dat je coaching binnen het PGB kunt laten vallen. Ga in ieder geval in gesprek met de instantie die jouw PGB uitkeert.

Vergoeding via het UWV

Ontvang je een uitkering ontvangt via het UWV? Dan zijn er mogelijkheden in het kader van herstel en re-integratie waarbij het UVW een budget beschikbaar stelt voor coaching. Informeer hiervoor bij het UWV wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Vergoeding als ZZP-er

ZZP-ers kunnen een coachingstraject onder scholingskosten/persoonlijke ontwikkelkosten aftrekken van hun bruto omzet (inkomstenbelasting). De BTW krijg je terug via de omzetbelasting. Check wel altijd eerst bij de belastingdienst in hoeverre deze regeling voor jou van toepassing is.